Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Daflo Trans Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse contra mucegaiului si igrasiei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SC DAFLO TRANS SRL are placerea de a va comunica serviciile prestate de societatea noastra in vederea unei posibile viitoare colaborari cu dumneavoastra.

Este cunoscut faptul ca tot mai multe cladiri din Romania sunt afectate de egrasie fapt ce dauneaza grav sanatatii celor ce lucreaza sau stau in aceste cladiri, si duce la degradarea definitive a cladirilor.

Societatea noastra vine in intampinarea acestor probleme cu o solutie ce si-a dovedit eficacitatea la mai multe lucrari din intreaga tara.
Solutiile  oferite de noi sunt: Dry Zone, Der Por si Koprox.

DRYZONE-o pasta pentru stoparea ascensiunii umiditatii in pereti. Este un material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii.

Sistemul DRYZONE este rapid si eficient, el se prezinta sub forma unei paste rezistente la apa impachetata intr-un cartus de folie pentru a reduce la minim contactul cu aerul,aceasta pasta introducandu-se cu ajutorul unui pistol special aplicator intr-o serie de gauri date in spatiile pline cu mortar dintre caramizi. Odata DRYZONE aplicat se foloseste de umezeala din peretele afectat pentru a difuza acolo unde este mai mare nevoie inainte de a se transforma intr-un gel rezistent la apa.

Garantia dumneavoastra este data de faptul ca sistemul DRYZONE este recunoscut de Societatea de Protectie a Garantiei cat si de Administratia de Garantare a Proprietatii ca metoda acceptata de imbunatatire si tratament a egrasiei.

DER POR-un adaos de mortar de aeroporizare si hidroporizare.Rezolva definitiv problema peretilor umezi acolo unde nu e posibila o hidroizolare ulterioara cu materiale clasice,este ideala pentru aplicare usoara si repararea suprafetelor degradate de mici si mari dimensiuni.Costurile sunt cu 60-65%mai reduse fata de materialele similare .Ambele produse sunt agrementate in Romania iar in prezent aceste tehnologii au dus cu succes la reabilitarea mai multor cladiri si monumente atat din tara cat si  din strainatate.

Vopseaua KOPROX, singura vopsea hidroizolatoare ecologica in Europa, cu componente anorganice 100%.
Lucrari de referinta executate cu produsele Dryzone si Der Por:
1.The Royal College of Music, UK;
2.Lords Pavillion, London;
3.Palatul Kastely, Budapesta;
4.Cladirea Administrativa, Biserica Evanghelica, Brasov;
5.Liceul German, Sighisoara;
6.Vila Controceni, Bucuresti etc.
Din Gura in Gura